I ES-Leaderships Program om ”Styrk Dit Lederskab” stiller vi skarpt på, giver idéer til og styrker den måde du driver dit lederskab på. Det gør vi ud fra de ønsker og mål, som du sætter dig.

Et professionelt og godt Lederskab indeholder mange komplementerende elementer, som i sidste ende skal gå op i en højere enhed og skaber Dit Holistisk Lederskab.

En klar Vision og præcise strategiske mål for dig selv og din virksomhed er udgangspunktet for opbygningen af et solidt Lederskab og et troværdigt Ledelsesgrundlag. Ledelsesgrundlaget skal også være i fuld samklang med virksomhedens Værdier og Overbevisninger, som igen spejler sig ind i dine handlings- og adfærds-orienterede Ledelsesprincipper.

Ledelsesprincipperne er limen, som binder elementerne sammen og operationaliserer dem. De tilhørende Strategier og Styringsdirektiver underbygger denne operationalisering og ”oversætter” dit samlede Holistiske Lederskab til initiativ, beslutsomhed og resultatorienteret handlekraft hos den enkelte medarbejder. Det gennemsyrer alle lag i virksomheden.

Ring og lad os tage en snak om, hvad du efterspørger?