Mental Fitness for Warriors – Bliv Væredygtig” er en fortælling om, hvordan du styrker din mentale tilstand og tager kontrollen tilbage til dig selv, så det er dig, der styrer din hjerne og ikke den, der styrer dig. Det er også fortællingen om, hvordan du derfra kan beslutte at handle hurtigt og effektivt og skabe de resultater du ønsker – hver eneste gang.

Bogen er et resultat af mange års samarbejde mellem Henrik Wenøe, direktør i Acuity World og Oberstløjtnant Erik Schwensen, der i dag driver ES-Leadership. Det startede tilbage i 2006, hvor Henrik gennemførte et lederudviklingsprogram med fokus på personlig ledelse for 50 chefer i en af forsvarets enheder, hvor Erik var stabschef.

Henrik og Erik udtaler i anledning af bogudgivelsen den 10. august 2020:

”Vi ser stadig et samfund, hvor mange mennesker dagligt kæmper med negativ stress og ufrivillig fastholdelse i dårlige mentale tilstande. Det er ikke længere nok at være i god form, spise sundt og sove godt. Den fysiske og mentale tilstand hænger uløseligt sammen, og din mentale tilstand betyder mere og mere for, at du kan agere i verden, som den ser ud i dag. Med de resultater vi har opnået med Mental Fitness For Fighters Programmet, som også i stigende grad understøttes af nye videnskabelige forskningsresultater om hjernens kapacitet, plasticitet og dens evne til at heles og udvikles, kunne vi ikke lade være med at udvikle en version 2.0 ”Mental Fitness for Warriors – Bliv Væredygtig” og udbrede konceptet og lære endnu flere mennesker, hvordan de skaber og bevarer en mental styrke, så de trives i en verden, som den ser ud i dag. Derfor har vi skrevet denne bog. Det er vores bud på, hvordan du kan udøve personlig ledelse, både i din normale hverdag og i kritiske situationer. Vi ønsker med bogen at inspirere dig til at udvikle og styrke din egen mentale tilstand og blive mentalt fit. ”