ES-Leadership

ES-Leadership blev oprettet i 2009. ES-Leadership mission er at hjælpe det enkelte menneske, den enkelte virksomhed eller forening til at skabe et meningsfyldt liv, både som individ, som familie, som virksomhed, og eller som forening.

ES-Leaderships Mission lykkes ud fra en holistisk tankegang, hvor evnen til at lede dig selv er forudsætningen for at lede andre godt og effektivt, og hvor evnen til at kommunikere er forudsætningen for de to første. din evne til at kommunikere binder det hele sammen.

Personlig Ledelse – Kommunikation – Lederskab

Det er ES-Leaderships VISION:

  • at udvikle og tilbyde Personlige Ledelsesværktøjer, som effektivt skaber den forskel du ønsker, så du når dine mål hurtigere og fastholder dine resultater længere.
  • at udvikle og tilbyde skræddersyede Ledelsesværktøjer og -modeller til den enkelte virksomhed og/eller forening, så de når deres mission og vision eller måske får en helt ny.
  • at tilbyde en personlig coaching og rådgivning, som bliver Game Changeren for dit liv.

Erik Schwensen

Erik Schwensen

Erik Schwensen ejer og driver ES-Leadership. Det gør han på baggrund af sine mange års lederuddannelser og -erfaringer fra Forsvaret, sine godt 10 års erfaringer som Professionel Business og Personlig Coach og Mentor. Med hans ledelseserfaringer fra mange omfattende forandringsprojektor inden for mange forskellige brancheområder får du en stærk sparringspartner.

Erik er en erfaren censor. Han er knyttet til det erhvervsøkonomiske censorkorps for flere universiteter i Danmark fra HD til master- og kandidatniveau. Han er også tilknyttet Forsvarsakademiet som censor på diplom- og masteruddannelserne.

Han har udviklet flere meget effektive coachingmodeller for blandt andet krigsveteraner, mod eksamensangst og andre fobier, samt en række resultatgivende ledelsesmodeller.