ES-Leaderships Program ”Personlig ledelse” handler om at maximere din evne til at lede dig selv, uanset hvilken situation du står overfor.

Vi starter med at sætte fokus på hvem du egentlig er, som menneske, og hvor du står netop nu. Dernæst sætter vi fokus på, hvilke værdier du sætter allerhøjest og ønsker at leve efter fremadrettet. Det fjerde vi gør er at sætte fokus på dine ønsker og specifikke mål, begrundet i den du er og begrundet i dine vigtigste værdier. Det femte vi gør er at sætte fokus på, hvad der skal til for at nå dine ønsker og mål, hvem der skal gøre hvad hvornår, og ikke mindst hvad du selv skal gøre for at nå dem (Din strategi). Og dernæst sætter vi fokus på, hvad der skal til, og hvad dine første konkrete skridt er for at starte rejsen henimod dine ønsker og mål NU.

Alt dette gør vi fordi, når du ved, hvem du er og hvor du er, og når du kender dit grundlæggende værdisæt og hvor du vil hen, så ved du også med stor sikkerhed, hvilke første skridt, der er de bedste at tage i den retning du ønsker at gå.

I ovenstående proces sætter vi hele ES-Leaderships Værktøjskasse i spil.